Laiva Macao

Kartta

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

Macao Reitit

Erikoistarjoukset

Varaa lautta Macao AFerry. Macao voit käyttää lauttoja ympäri Kiina ja myös . Kotimaan palvelut Kiina ovat saatavilla Macao -palvelusta Hong Kong kun taas lautat Kiina purjehtivat Hong Kong.

Macao Lauttayhtiöt

Macao -lautoja liikennöi Turbojet Hong Kong. Kun etsit lautta Macao, näytämme aina useita kertoja vain siinä tapauksessa, että se on halvempi aikaisemmin tai myöhemmin kuin valitsemasi aika.

Macao lautat, joissa Turbojet Hong Kong tunnetaan mukavuudesta ja korkeasta palvelusta, ja sinusta tuntuu, että lomasi on alkanut heti, kun astut alukselle. Matka Macao on helppoa ja vaivatonta. Aloita tekemällä varaus tänään, se on nopeaa ja helppoa.

Varaa kaikilta suurimmilta Macao liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Macao lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Macao lauttaliput.

  • Lautat Macao
  • Lautat Macao
  • Lautat Macao

Vertaa kaikkien johtavien Macao lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Macao lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Macao lauttalippu internetistä AFerry tänään.

Macao Kartta

Katso kartta

Sataman osoite

Turbojet Hong Kong

Outer Harbour Ferry Terminal, Macau, Hong Kong