Laiva Lymington Yarmouth

Kartta

Hanki tarjous

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

  • 16-risteykset päivittäin
    40 min.
    Saat hinnan

Vaihtoehtoiset Reittien

Englanti ja Isle of Wight yhdistyvät Lymington - Yarmouth reitillä jolla liikennöi tällä hetkellä Wightlink. Vertaamme hintoja ja aikoja Lymington - Yarmouth, ja näytämme sinulle myös hinnat 4 muuta reittiä auttaa sinua saamaan Englanti Isle of Wight parhaaseen aikaan parhaaseen hintaan:

  • Portsmouth - Fishbourne
  • Portsmouth - Ryde
  • Southampton - East Cowes
  • Southsea - Ryde

Varaa kaikilta suurimmilta Lymington Yarmouth liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Lymington Yarmouth lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Lymington Yarmouth lauttaliput.

Halvat Lymington - Yarmouth -hinnat

Seuraavat 7 päivää

Perustuu varauksiin, jotka kulkevat tällä viikolla autolla.

Erikoistarjoukset

Vertaa kaikkien johtavien Lymington Yarmouth lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Lymington Yarmouth lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Lymington Yarmouth lauttalippu internetistä AFerry tänään.