Laiva Los Cristianos Valverde

Kartta

Hanki tarjous

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

  • 0-risteykset päivittäin
    3 tunti 30 min.
    Saat hinnan

Tenerifen ja Kanarian saaret yhdistyvät Los Cristianos - Valverde reitillä jolla liikennöi tällä hetkellä Naviera Armas.

Varaa kaikilta suurimmilta Los Cristianos Valverde liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Los Cristianos Valverde lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Los Cristianos Valverde lauttaliput.

Erikoistarjoukset

Vertaa kaikkien johtavien Los Cristianos Valverde lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Los Cristianos Valverde lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Los Cristianos Valverde lauttalippu internetistä AFerry tänään.