Laiva Los Cristianos La Palma

Kartta

Hanki tarjous

  • 7 risteystä viikoittain
    1 tunti
    Saat hinnan
  • 1-risteykset päivittäin
    2 tunti
    Saat hinnan

Vaihtoehtoiset Reittien

Tenerifen ja Kanarian saaret yhdistyvät Los Cristianos - La Palma reitillä jolla liikennöi tällä hetkellä Fred Olsen ja Naviera Armas. Vertaamme hintoja ja aikoja Los Cristianos - La Palma, ja näytämme sinulle myös hinnat Santa Cruz de Tenerife - La Palma auttaa sinua saamaan Tenerifen Kanarian saaret parhaaseen aikaan parhaaseen hintaan.

Varaa kaikilta suurimmilta Los Cristianos La Palma liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Los Cristianos La Palma lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Los Cristianos La Palma lauttaliput.

Halvat Los Cristianos - La Palma -hinnat

Seuraavat 7 päivää

Perustuu varauksiin, jotka kulkevat tällä viikolla autolla.

Erikoistarjoukset

Vertaa kaikkien johtavien Los Cristianos La Palma lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Los Cristianos La Palma lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Los Cristianos La Palma lauttalippu internetistä AFerry tänään.