Lipari Lautta

Kartta

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

Lipari Reitit

Erikoistarjoukset

Varaa lautta Lipari AFerry. Lipari voit käyttää lauttoja ympäri Liparisaaret ja myös Italia ja Sisilia. Kotimaan palvelut Liparisaaret ovat saatavilla Lipari -palvelusta 4 lauttasatamat:

  • Ginostra
  • Panarea
  • Stromboli
  • Vulcano

Lautat pois Liparisaaret purjehtivat Lipari -palvelusta Ginostra, Milazzo ja Napoli.

Lipari Lauttayhtiöt

Lipari -lautoja liikennöi Liberty Lines ja SNAV. Koska 2 lauttayhtiöt toimivat liikenteessä Lipari ja ulos, vertaaminen voi olla erittäin hyödyllinen, jotta voit löytää parhaan hinnan parhaimmillasi. Kun etsit lautta Lipari, näytämme aina useita kertoja vain siinä tapauksessa, että se on halvempi aikaisemmin tai myöhemmin kuin valitsemasi aika.

Lipari lautat, joissa Liberty Lines ja SNAV tunnetaan mukavuudesta ja korkeasta palvelusta, ja sinusta tuntuu, että lomasi on alkanut heti, kun astut alukselle. Matka Lipari on helppoa ja vaivatonta. Aloita tekemällä varaus tänään, se on nopeaa ja helppoa.

Lipari lauttasataman yleiskatsaus Varaa kaikilta suurimmilta Lipari liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi:n kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Lipari lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Lipari lauttaliput.

  • Lipari Lautta
  • Lipari Lautta
  • Lipari Lautta


Kuinka tehdä varaus Vertaa kaikkien

johtavien Lipari lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Lipari lautan varaa reitin mukaan -koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Lipari lauttalippu internetistä AFerry.fi:n kautta tänään.

Lipari Kartta

Katso kartta

Sataman osoite

Siremar

NUOVO TERMINAL ALISCAFI Sottomonastero - Porto Marina Lunga , 98055 LIPARI (ME) , Italy

SNAV

Via Francesco Crispi, I-98055 Lipari, Italy

Liberty Lines

NUOVO TERMINAL ALISCAFI Sottomonastero - Porto Marina Lunga , 98055 LIPARI (ME) , Italy