Laiva Liepaja

Kartta

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

Liepaja Reitit

Erikoistarjoukset

Varaa lautta Liepaja AFerry. Laivat Liepaja, Latvia, ovat saatavilla osoitteesta Saksa. Voit ottaa lautan Liepaja alkaen Travemunde.

Liepaja Lauttayhtiöt

Liepaja -lautoja liikennöi Stena Line. Kun etsit lautta Liepaja, näytämme aina useita kertoja vain siinä tapauksessa, että se on halvempi aikaisemmin tai myöhemmin kuin valitsemasi aika.

Liepaja lautat, joissa Stena Line tunnetaan mukavuudesta ja korkeasta palvelusta, ja sinusta tuntuu, että lomasi on alkanut heti, kun astut alukselle. Matka Liepaja on helppoa ja vaivatonta. Aloita tekemällä varaus tänään, se on nopeaa ja helppoa.

Varaa kaikilta suurimmilta Liepaja liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Liepaja lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Liepaja lauttaliput.

  • Lautat Liepaja
  • Lautat Liepaja
  • Lautat Liepaja

Vertaa kaikkien johtavien Liepaja lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Liepaja lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Liepaja lauttalippu internetistä AFerry tänään.

Liepaja Kartta

Katso kartta

Sataman osoite

Stena Line

Brivosta 46 piers, Liepaja, LV-3405, Latvia