Levante Ferries

Levante Ferries
Kartta

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

Varaa Levante Ferries lauttamatka nopeasti ja helposti internetistä AFerry. Levante Ferries muodostuu lauttareittien verkostosta, johon kuuluu ylityksiä Joonian saaret ja Kreikka. Vertaa kaikkien johtavien Levante Ferries lauttreittien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Levante Ferries lauttalipun varaa reitin mukaan -koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Levante Ferries lauttalippu internetistä AFerry kautta tänään. Käytä AFerryn nopeasti vertaamaan Levante Ferries reittejä ja lähtijöitä Kefalonia/Poros, Kyllíni ja Zante. Kun mahdollista, vertaamme Levante Ferries Kefalonian Lines auttaaksemme sinua valitsemaan.

Tällä sivulla on tärkeää tietoa Levante Ferries reittien varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Levante Ferries lauttaliput.

Yleiskatsaus

Lähtöselvitystiedot

Jalkamatkustajien tulee tehdä lähtöselvitys vähintään 30 minuuttia ennen lähtöä ja muiden matkustajien 60 minuuttia ennen lähtöä.

Reitit:
10
Lyhin risteys:
Pisaetos - Sami
20 min.
Suosituin reitti:

Erikoistarjoukset

Levante Ferries Reitit

 • 4 risteystä viikoittain
  1 tunti 30 min.
 • 3-risteykset päivittäin
  1 tunti 15 min.
 • Patras - Pisaetos / Pisaetos - Patras
  1-risteykset päivittäin
  3 tunti 35 min.
 • Patras - Sami / Sami - Patras
  1-risteykset päivittäin
  3 tunti
 • Pisaetos - Sami / Sami - Pisaetos
  1-risteykset päivittäin
  20 min.
 • Vertaa ja varaa Levante Ferries lippuja Kefalonia/Poros, Kyllíni ja Zante AFerryn kanssa!
 • Vertaa ja varaa Levante Ferries lippuja Kefalonia/Poros, Kyllíni ja Zante AFerryn kanssa!