Levante Ferries

Kartta
 • Levante Ferries
  Levante Ferries

Hanki tarjous

Vertaa ja varaa Levante Ferries lippuja Kefalonia/Poros, Kyllíni ja Zante AFerryn kanssa!

Varaa Levante Ferries lauttamatka nopeasti ja helposti internetistä AFerry. Levante Ferries muodostuu lauttareittien verkostosta, johon kuuluu ylityksiä Joonian saaret ja Kreikka. Vertaa kaikkien johtavien Levante Ferries lauttreittien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Levante Ferries lauttalipun varaa reitin mukaan -koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Levante Ferries lauttalippu internetistä AFerry kautta tänään. Käytä AFerryn nopeasti vertaamaan Levante Ferries reittejä ja lähtijöitä Kefalonia/Poros, Kyllíni ja Zante. Kun mahdollista, vertaamme Levante Ferries Kefalonian Lines auttaaksemme sinua valitsemaan.

Tällä sivulla on tärkeää tietoa Levante Ferries reittien varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Levante Ferries lauttaliput.

Levante Ferries Reitit

Lähtöselvitystiedot

Jalkamatkustajien tulee tehdä lähtöselvitys vähintään 30 minuuttia ennen lähtöä ja muiden matkustajien 60 minuuttia ennen lähtöä.

Levante Ferries Satamat

Kreikka

 • Kyllíni

  Port Address: Kyllini Ferry Terminal
  Kastro, Killini 27068
  Greece

  Kyllíni Satama

Joonian saaret

Video

Levante Ferries YouTube Video