Laiva Le Havre Portsmouth

Kartta

Hanki tarjous

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

  • 7 risteystä viikoittain
    5 tunti 30 min.
    Saat hinnan

Vaihtoehtoiset Reittien

Ranska ja Englanti yhdistyvät Le Havre - Portsmouth reitillä jolla liikennöi tällä hetkellä Brittany Ferries. Vertaamme hintoja ja aikoja Le Havre - Portsmouth, ja näytämme sinulle myös hinnat Caen - Portsmouth ja Dieppe - Newhaven auttaa sinua saamaan Ranska Englanti parhaaseen aikaan parhaaseen hintaan.

Varaa kaikilta suurimmilta Le Havre Portsmouth liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Le Havre Portsmouth lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Le Havre Portsmouth lauttaliput.

Halvat Le Havre - Portsmouth -hinnat

Seuraavat 7 päivää

Perustuu varauksiin, jotka kulkevat tällä viikolla autolla.

Erikoistarjoukset

Vertaa kaikkien johtavien Le Havre Portsmouth lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Le Havre Portsmouth lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Le Havre Portsmouth lauttalippu internetistä AFerry tänään.