Las Palmas de Gran Canaria Lautta

Kartta

Hanki tarjous

Varaa lautta Las Palmas de Gran Canaria AFerry. Kotimaan palvelut Kanarian saaret ovat saatavilla Las Palmas de Gran Canaria -palvelusta Puerto del Rosario ja Santa Cruz de la Palma.

Las Palmas de Gran Canaria Lauttayhtiöt

Las Palmas de Gran Canaria -lautoja liikennöi Fred Olsen, Naviera Armas ja Trasmediterranea. Koska 3 lauttayhtiöt toimivat liikenteessä Las Palmas de Gran Canaria ja ulos, vertaaminen voi olla erittäin hyödyllinen, jotta voit löytää parhaan hinnan parhaimmillasi. Kun etsit lautta Las Palmas de Gran Canaria, näytämme aina useita kertoja vain siinä tapauksessa, että se on halvempi aikaisemmin tai myöhemmin kuin valitsemasi aika.

Las Palmas de Gran Canaria lautat, joissa Fred Olsen, Naviera Armas ja Trasmediterranea tunnetaan mukavuudesta ja korkeasta palvelusta, ja sinusta tuntuu, että lomasi on alkanut heti, kun astut alukselle. Matka Las Palmas de Gran Canaria on helppoa ja vaivatonta. Aloita tekemällä varaus tänään, se on nopeaa ja helppoa.

Las Palmas de Gran Canaria lauttasataman yleiskatsaus Varaa kaikilta suurimmilta Las Palmas de Gran Canaria liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi:n kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Las Palmas de Gran Canaria lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Las Palmas de Gran Canaria lauttaliput.

uusin hinnoin

Reitti Hinta Hintatiedot
Santa Cruz de Tenerife - Las Palmas de G.C.
(Naviera Armas)
89,79 €
  • Varattu: perjantaina 11. lokakuuta 2019
  • Matkustus: tiistaina 12. marraskuuta 2019 (Vain meno)
  • Auto + 2
Puerto del Rosario - Las Palmas de G.C.
(Naviera Armas)
71,41 €
  • Varattu: tiistaina 24. syyskuuta 2019
  • Matkustus: lauantaina 23. marraskuuta 2019 (Vain meno)
  • 2 Aikuiset (Reittimatkustaja)

Erikoistarjoukset

  • Las Palmas de Gran Canaria Lautta
  • Las Palmas de Gran Canaria Lautta
  • Las Palmas de Gran Canaria Lautta


Kuinka tehdä varaus Vertaa kaikkien

johtavien Las Palmas de Gran Canaria lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Las Palmas de Gran Canaria lautan varaa reitin mukaan -koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Las Palmas de Gran Canaria lauttalippu internetistä AFerry.fi:n kautta tänään.

Las Palmas de Gran Canaria Kartta

Katso kartta

Sataman osoite

Naviera Armas

Plaza Mr. Jolly, s/n, C.P. 35008, Canary Islands

Trasmediterranea

Plaza Mr. Jolly, s/n, C.P. 35008, Canary Islands