Laiva Las Palmas de Gran Canaria Morro Jable

Kartta

Hanki tarjous

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

  • 7 risteystä viikoittain
    2 tunti
    Saat hinnan
  • 2-risteykset päivittäin
    2 tunti
    Saat hinnan

Vaihtoehtoiset Reittien

Las Palmas de Gran Canaria - Morro Jable on sisäinen matka Kanarian saaret tällä hetkellä reitillä 2 laivayhtiötä - Fred Olsen ja Naviera Armas. Vertaamme hintoja ja aikoja Las Palmas de Gran Canaria - Morro Jable, ja näytämme sinulle myös hinnat Las Palmas de G.C. - Puerto del Rosario jotta voit päästä käsiksi Kanarian saaret parhaaseen aikaan parhaaseen hintaan.

Halvat Las Palmas de Gran Canaria - Morro Jable -hinnat

Seuraavat 7 päivää

Perustuu varauksiin, jotka kulkevat tällä viikolla autolla.

Erikoistarjoukset

Vertaa kaikkien johtavien Las Palmas de Gran Canaria Morro Jable lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Las Palmas de Gran Canaria Morro Jable lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Las Palmas de Gran Canaria Morro Jable lauttalippu internetistä AFerry tänään.