Laiva Las Palmas de Gran Canaria Arrecife

Kartta

Hanki tarjous

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

 • 1 risteystä viikoittain
  10 tunti 30 min.
  Saat hinnan
 • 7 risteystä viikoittain
  5 tunti
  Saat hinnan
 • 1-risteykset päivittäin
  3 tunti 45 min.
  Saat hinnan

Kanarian saaret ja Lanzarote yhdistyvät Las Palmas de Gran Canaria - Arrecife reitillä jolla liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä - Naviera Armas ja Trasmediterranea.

Varaa kaikilta suurimmilta Las Palmas de Gran Canaria Arrecife liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Las Palmas de Gran Canaria Arrecife lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Las Palmas de Gran Canaria Arrecife lauttaliput.

Erikoistarjoukset

Vertaa kaikkien johtavien Las Palmas de Gran Canaria Arrecife lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Las Palmas de Gran Canaria Arrecife lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Las Palmas de Gran Canaria Arrecife lauttalippu internetistä AFerry tänään.