Laiva Las Palmas de G.C. Puerto del Rosario

Kartta

Hanki tarjous

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

  • 5 risteystä viikoittain
    6 tunti 15 min.
    Saat hinnan
  • 1 risteystä viikoittain
    6 tunti 30 min.
    Saat hinnan

Vaihtoehtoiset Reittien

Las Palmas de G.C. - Puerto del Rosario on sisäinen matka Kanarian saaret tällä hetkellä reitillä Naviera Armas ja Trasmediterranea.

Varaa kaikilta suurimmilta Las Palmas de G.C. Puerto del Rosario liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Las Palmas de G.C. Puerto del Rosario lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Las Palmas de G.C. Puerto del Rosario lauttaliput.

Erikoistarjoukset

Vertaa kaikkien johtavien Las Palmas de G.C. Puerto del Rosario lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Las Palmas de G.C. Puerto del Rosario lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Las Palmas de G.C. Puerto del Rosario lauttalippu internetistä AFerry tänään.