Laiva Las Palmas de G.C. La Palma

Kartta

Hanki tarjous

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

  • 7-risteykset päivittäin
    9 tunti 30 min.
    Saat hinnan
  • 1 risteystä viikoittain
    19 tunti
    Saat hinnan

Las Palmas de G.C. - La Palma on sisäinen matka Kanarian saaret tällä hetkellä reitillä Naviera Armas ja Trasmediterranea.

Varaa kaikilta suurimmilta Las Palmas de G.C. La Palma liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Las Palmas de G.C. La Palma lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Las Palmas de G.C. La Palma lauttaliput.

Erikoistarjoukset

Vertaa kaikkien johtavien Las Palmas de G.C. La Palma lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Las Palmas de G.C. La Palma lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Las Palmas de G.C. La Palma lauttalippu internetistä AFerry tänään.