Langnas Lautta

Kartta

Hanki tarjous

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

Langnas Reitit

Varaa lautta Langnas AFerry. Laivat Langnas, Åland, ovat saatavilla osoitteesta Ruotsi ja Suomi. Voit ottaa lautan Langnas alkaen Naantali, Tukholma ja Turku.

Langnas Lauttayhtiöt

Langnas -lautoja liikennöi Finnlines, Tallink Silja ja Viking Line. Koska 3 lauttayhtiöt toimivat liikenteessä Langnas ja ulos, vertaaminen voi olla erittäin hyödyllinen, jotta voit löytää parhaan hinnan parhaimmillasi. Kun etsit lautta Langnas, näytämme aina useita kertoja vain siinä tapauksessa, että se on halvempi aikaisemmin tai myöhemmin kuin valitsemasi aika.

Langnas lautat, joissa Finnlines, Tallink Silja ja Viking Line tunnetaan mukavuudesta ja korkeasta palvelusta, ja sinusta tuntuu, että lomasi on alkanut heti, kun astut alukselle. Matka Langnas on helppoa ja vaivatonta. Aloita tekemällä varaus tänään, se on nopeaa ja helppoa.

Langnas lauttasataman yleiskatsaus Varaa kaikilta suurimmilta Langnas liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi:n kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Langnas lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Langnas lauttaliput.

uusin hinnoin

Reitti Hinta Hintatiedot
Turku - Langnas
(Viking Line)
59 €
  • Varattu: perjantaina 3. heinäkuuta 2020
  • Matkustus: tiistaina 7. heinäkuuta 2020 (Vain meno)
  • Auto + 1

Erikoistarjoukset

  • Langnas Lautta
  • Langnas Lautta
  • Langnas Lautta


Kuinka tehdä varaus Vertaa kaikkien

johtavien Langnas lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Langnas lautan varaa reitin mukaan -koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Langnas lauttalippu internetistä AFerry.fi:n kautta tänään.

Langnas Kartta

Katso kartta

Sataman osoite

Tallink Silja

Tallink Silja Line terminal Langnas, 22630 Lumparland, Finland

Viking Line

Viking Line terminal Langnas, Långnäsvägen 656, 22630 Lumparland, Aland Islands. Finland