Laiva Langesund Hirtshals

Kartta

Hanki tarjous

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

  • 6 risteystä viikoittain
    4 tunti 30 min.
    Saat hinnan

Vaihtoehtoiset Reittien

Norja ja Tanska yhdistyvät Langesund - Hirtshals reitillä jolla liikennöi tällä hetkellä Fjord Line. Vertaamme hintoja ja aikoja Langesund - Hirtshals, ja näytämme sinulle myös hinnat 5 muuta reittiä auttaa sinua saamaan Norja Tanska parhaaseen aikaan parhaaseen hintaan:

  • Bergen - Hirtshals
  • Kristiansand - Hirtshals
  • Larvik - Hirtshals
  • Oslo - Frederikshavn
  • Stavanger - Hirtshals

Varaa kaikilta suurimmilta Langesund Hirtshals liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Langesund Hirtshals lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Langesund Hirtshals lauttaliput.

Erikoistarjoukset

Vertaa kaikkien johtavien Langesund Hirtshals lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Langesund Hirtshals lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Langesund Hirtshals lauttalippu internetistä AFerry tänään.