Laiva La Palma Los Cristianos

Kartta

Hanki tarjous

  • 7 risteystä viikoittain
    2 tunti 30 min.
  • 7 risteystä viikoittain
    3 tunti 30 min.

Vaihtoehtoiset Reittien

Kanarian saaret ja Tenerifen yhdistyvät La Palma - Los Cristianos reitillä jolla liikennöi tällä hetkellä Fred Olsen ja Naviera Armas. Vertaamme hintoja ja aikoja La Palma - Los Cristianos, ja näytämme sinulle myös hinnat La Palma - Santa Cruz de Tenerife auttaa sinua saamaan Kanarian saaret Tenerifen parhaaseen aikaan parhaaseen hintaan.

Varaa kaikilta suurimmilta La Palma Los Cristianos liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa La Palma Los Cristianos lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat La Palma Los Cristianos lauttaliput.

Erikoistarjoukset

Vertaa kaikkien johtavien La Palma Los Cristianos lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata La Palma Los Cristianos lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa La Palma Los Cristianos lauttalippu internetistä AFerry tänään.