La Meridionale

La Meridionale
Kartta

Hanki tarjous

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

Varaa La Meridionale lauttamatka nopeasti ja helposti internetistä AFerry. La Meridionale muodostuu lauttareittien verkostosta, johon kuuluu ylityksiä Korsika, Ranska ja Sardinia. Vertaa kaikkien johtavien La Meridionale lauttreittien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata La Meridionale lauttalipun varaa reitin mukaan -koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa La Meridionale lauttalippu internetistä AFerry kautta tänään. Käytä AFerryn nopeasti vertaamaan La Meridionale reittejä ja lähtijöitä Ajaccio, Bastia, Marseille, Porto Torres, Porto Vecchio ja Propriano. Kun mahdollista, vertaamme La Meridionale Blu Navy, Corsica Linea, Corsica-Sardinia Ferries ja Moby Lines auttaaksemme sinua valitsemaan.

Tällä sivulla on tärkeää tietoa La Meridionale reittien varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat La Meridionale lauttaliput.

Yleiskatsaus

Lähtöselvitystiedot

Lähtöselvitys on vähintään 2 tuntia ennen lähtöä kaikille matkustajille.

Reitit:
4
Lyhin risteys:
Marseille - Propriano
12 tunti 30 min.
Suosituin reitti:

La Meridionale Reitit

Erikoistarjoukset

  • Vertaa ja varaa La Meridionale lippuja Ajaccio, Bastia, Marseille ja muita AFerryn kanssa!
  • Vertaa ja varaa La Meridionale lippuja Ajaccio, Bastia, Marseille ja muita AFerryn kanssa!

Video

La Meridionale YouTube Video