La Gomera Lautta

Kartta

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

La Gomera Lautta Times & Purjehdus tiedot

Erikoistarjoukset

Varaa lautta La Gomera, tai jopa noin La Gomera, kanssa AFerry. AFerryllä on aina edullisia hintoja La Gomera lauttoille, joiden avulla voit matkustaa rennossa tietäen, että sinulla on paljon. La Gomera lautat toimivat 2 lauttasatamista - Playa Santiago ja San Sebastian de La Gomera. Voit varata lautan La Gomera kohteesta 2 alueet / maat - Kanarian saaret ja Tenerifen. On 3 lauttareitit kohteeseen La Gomera - La Palma - San Sebastian de La Gomera, Los Cristianos - San Sebastian de La Gomera ja Valle Gran Rey - San Sebastian de La Gomera. Myös 2 lauttareittejä La Gomera - Playa Santiago - San Sebastian de La Gomera ja San Sebastian de La Gomera - Playa Santiago.

La Gomera Lauttayhtiöt

Ferries to, ja La Gomera liikennöi 2 Lauttayhtiöt - Fred Olsen ja Naviera Armas. Koska 2 lauttaliikenneyrityksiä ja 5 lauttareittejä on saatavilla, hintojen ja ajoaikojen vertaaminen voi olla erittäin hyödyllistä, jotta voit saada parhaan hinnan parhaalla mahdollisella tavalla suunnitelmien mukaan. Yritykset, kuten Fred Olsen ja Naviera Armas, tarjoavat lyömätöntä palvelua ja tuntuu olonne lomalta, kun astut alukselle. Matkustaminen tai La Gomera on helppoa ja vaivatonta. Aloita tekemällä varaus tänään, se on nopeaa ja helppoa.