Laiva Kyllini

Kartta

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

Kyllíni Reitit

Erikoistarjoukset

Varaa lautta Kyllíni AFerry. Laivat Kyllíni, Kreikka, ovat saatavilla osoitteesta Argo-Saroniset saaret ja Joonian saaret. Voit ottaa lautan Kyllíni alkaen Kefalonia/Poros ja Zante.

Kyllíni Lauttayhtiöt

Kyllíni -lautoja liikennöi Kefalonian Lines ja Levante Ferries. Koska 2 lauttayhtiöt toimivat liikenteessä Kyllíni ja ulos, vertaaminen voi olla erittäin hyödyllinen, jotta voit löytää parhaan hinnan parhaimmillasi. Kun etsit lautta Kyllíni, näytämme aina useita kertoja vain siinä tapauksessa, että se on halvempi aikaisemmin tai myöhemmin kuin valitsemasi aika.

Kyllíni lautat, joissa Kefalonian Lines ja Levante Ferries tunnetaan mukavuudesta ja korkeasta palvelusta, ja sinusta tuntuu, että lomasi on alkanut heti, kun astut alukselle. Matka Kyllíni on helppoa ja vaivatonta. Aloita tekemällä varaus tänään, se on nopeaa ja helppoa.

Varaa kaikilta suurimmilta Kyllini liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Kyllini lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Kyllini lauttaliput.

  • Lautat Kyllini
  • Lautat Kyllini
  • Lautat Kyllini

Vertaa kaikkien johtavien Kyllini lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Kyllini lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Kyllini lauttalippu internetistä AFerry tänään.

Kyllíni Kartta

Katso kartta

Sataman osoite

Kefalonian Lines

Kyllini Ferry Terminal, Kastro, Killini 27068, Greece

Levante Ferries

Kyllini Ferry Terminal, Kastro, Killini 27068, Greece