Laiva Kristiansand Hirtshals

Kartta

Hanki tarjous

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

 • 1-risteykset päivittäin
  2 tunti 15 min.
  Saat hinnan
 • 1-risteykset päivittäin
  3 tunti 15 min.
  Saat hinnan

Vaihtoehtoiset Reittien

Norja ja Tanska yhdistyvät Kristiansand - Hirtshals reitillä jolla liikennöi tällä hetkellä Color Line ja Fjord Line. Vertaamme hintoja ja aikoja Kristiansand - Hirtshals, ja näytämme sinulle myös hinnat 5 muuta reittiä auttaa sinua saamaan Norja Tanska parhaaseen aikaan parhaaseen hintaan:

 • Bergen - Hirtshals
 • Langesund - Hirtshals
 • Larvik - Hirtshals
 • Oslo - Frederikshavn
 • Stavanger - Hirtshals

Varaa kaikilta suurimmilta Kristiansand Hirtshals liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Kristiansand Hirtshals lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Kristiansand Hirtshals lauttaliput.

Halvat Kristiansand - Hirtshals -hinnat

Seuraavat 7 päivää

Perustuu varauksiin, jotka kulkevat tällä viikolla autolla.

Erikoistarjoukset

Vertaa kaikkien johtavien Kristiansand Hirtshals lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Kristiansand Hirtshals lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Kristiansand Hirtshals lauttalippu internetistä AFerry tänään.