Laiva Kööpenhamina Malmö

Kartta

Hanki tarjous

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

  • 96-risteykset päivittäin
    10 min.
    Saat hinnan

Vaihtoehtoiset Reittien

Tanska ja Ruotsi yhdistyvät Kööpenhamina - Malmö reitillä jolla liikennöi tällä hetkellä Oresundbron. Vertaamme hintoja ja aikoja Kööpenhamina - Malmö, ja näytämme sinulle myös hinnat Frederikshavn - Göteborg ja Grenaa - Varberg auttaa sinua saamaan Tanska Ruotsi parhaaseen aikaan parhaaseen hintaan.

Varaa kaikilta suurimmilta Kööpenhamina Malmö liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Kööpenhamina Malmö lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Kööpenhamina Malmö lauttaliput.

Erikoistarjoukset

Vertaa kaikkien johtavien Kööpenhamina Malmö lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Kööpenhamina Malmö lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Kööpenhamina Malmö lauttalippu internetistä AFerry tänään.