Kobee

Kobee
Kartta

Hanki tarjous

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

Varaa Kobee lauttamatka nopeasti ja helposti internetistä AFerry. Kobee muodostuu lauttareittien verkostosta, johon kuuluu ylityksiä Japani ja Korean tasavalta. Vertaa kaikkien johtavien Kobee lauttreittien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Kobee lauttalipun varaa reitin mukaan -koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Kobee lauttalippu internetistä AFerry kautta tänään. Käytä AFerryn nopeasti vertaamaan Kobee reittejä ja lähtijöitä Busan, Hitakatsu ja Tsushima. Kun mahdollista, vertaamme Kobee Camellia Line ja JR Kyushu Beetle Ferry auttaaksemme sinua valitsemaan.

Tällä sivulla on tärkeää tietoa Kobee reittien varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Kobee lauttaliput.

Yleiskatsaus

Lähtöselvitystiedot

Lähtöselvitys suoritetaan vähintään 60 minuuttia ennen lähtöä.

Reitit:
Lyhin risteys:

Suosituin reitti:

Kobee Reitit

    Erikoistarjoukset

    • Vertaa ja varaa Kobee lippuja Hitakatsu, Tsushima ja Busan AFerryn kanssa!
    • Vertaa ja varaa Kobee lippuja Hitakatsu, Tsushima ja Busan AFerryn kanssa!

    Video

    Kobee YouTube Video