Laiva Klaipeda

Kartta

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

Klaipeda Reitit

Erikoistarjoukset

Varaa lautta Klaipeda AFerry. Laivat Klaipeda, Liettua, ovat saatavilla osoitteesta Ruotsi ja Saksa. Voit ottaa lautan Klaipeda alkaen Karlshamn, Kiel ja Trelleborg.

Klaipeda Lauttayhtiöt

Klaipeda -lautoja liikennöi DFDS ja TT-Line. Koska 2 lauttayhtiöt toimivat liikenteessä Klaipeda ja ulos, vertaaminen voi olla erittäin hyödyllinen, jotta voit löytää parhaan hinnan parhaimmillasi. Kun etsit lautta Klaipeda, näytämme aina useita kertoja vain siinä tapauksessa, että se on halvempi aikaisemmin tai myöhemmin kuin valitsemasi aika.

Klaipeda lautat, joissa DFDS ja TT-Line tunnetaan mukavuudesta ja korkeasta palvelusta, ja sinusta tuntuu, että lomasi on alkanut heti, kun astut alukselle. Matka Klaipeda on helppoa ja vaivatonta. Aloita tekemällä varaus tänään, se on nopeaa ja helppoa.

Varaa kaikilta suurimmilta Klaipeda liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Klaipeda lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Klaipeda lauttaliput.

uusin hinnoin

Reitti Hinta Hintatiedot
Karlshamn - Klaipeda
(DFDS LISCO)
237 €
  • Varattu: tiistaina 1. syyskuuta 2020
  • Matkustus: maanantaina 7. joulukuuta 2020 (Vain meno)
  • Auto + 2
  • Lautat Klaipeda
  • Lautat Klaipeda
  • Lautat Klaipeda

Vertaa kaikkien johtavien Klaipeda lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Klaipeda lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Klaipeda lauttalippu internetistä AFerry tänään.

Klaipeda Kartta

Katso kartta

Sataman osoite

DFDS LISCO

Central Klaipeda Terminal (CKT), Baltijos ave.40, LT-93239 Klaipeda, Lithuania