Laiva Killini Zante

Kartta

Hanki tarjous

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

  • 5-risteykset päivittäin
    1 tunti 15 min.
    Saat hinnan

Kreikka ja Joonian saaret yhdistyvät Killini - Zante reitillä jolla liikennöi tällä hetkellä Kefalonian Lines ja Levante Ferries.

Varaa kaikilta suurimmilta Killini Zante liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Killini Zante lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Killini Zante lauttaliput.

Erikoistarjoukset

Vertaa kaikkien johtavien Killini Zante lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Killini Zante lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Killini Zante lauttalippu internetistä AFerry tänään.