Kefalonian Lines

Kefalonian Lines
Kartta

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

Varaa Kefalonian Lines lauttamatka nopeasti ja helposti internetistä AFerry. Kefalonian Lines muodostuu lauttareittien verkostosta, johon kuuluu ylityksiä Joonian saaret ja Kreikka. Vertaa kaikkien johtavien Kefalonian Lines lauttreittien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Kefalonian Lines lauttalipun varaa reitin mukaan -koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Kefalonian Lines lauttalippu internetistä AFerry kautta tänään. Käytä AFerryn nopeasti vertaamaan Kefalonian Lines reittejä ja lähtijöitä Kefalonia/Poros, Kyllíni ja Zante. Kun mahdollista, vertaamme Kefalonian Lines Levante Ferries auttaaksemme sinua valitsemaan.

Tällä sivulla on tärkeää tietoa Kefalonian Lines reittien varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Kefalonian Lines lauttaliput.

Yleiskatsaus

Lähtöselvitystiedot

Jalkamatkustajien tulee tehdä lähtöselvitys vähintään 30 minuuttia ennen lähtöä ja muiden matkustajien 60 minuuttia ennen lähtöä.

Reitit:
Lyhin risteys:

Suosituin reitti:

Erikoistarjoukset

Kefalonian Lines Reitit

    • Vertaa ja varaa Kefalonian Lines lippuja Kefalonia/Poros, Kyllíni ja Zante AFerryn kanssa!
    • Vertaa ja varaa Kefalonian Lines lippuja Kefalonia/Poros, Kyllíni ja Zante AFerryn kanssa!