Laiva Kea

Kartta

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

Kea Reitit

 • Kythnos - Kea / Kea - Kythnos
  2 risteystä viikoittain
  1 tunti 20 min.
 • Lavrio - Kea / Kea - Lavrio
  2 risteystä viikoittain
  1 tunti
 • Syros - Kea / Kea - Syros
  2 risteystä viikoittain
  3 tunti 55 min.

Erikoistarjoukset

Varaa lautta Kea AFerry. AFerryllä on aina edullisia hintoja Kea, joten voit tavoittaa Kykladien tietäen, että sinulla on paljon. Kea -lautoja liikennöi Hellenic Seaways. Kun etsit lautta Kea, näytämme aina useita kertoja vain siinä tapauksessa, että se on halvempi aikaisemmin tai myöhemmin kuin valitsemasi aika.

Kea lautat, joissa Hellenic Seaways tunnetaan mukavuudesta ja korkeasta palvelusta, ja sinusta tuntuu, että lomasi on alkanut heti, kun astut alukselle. Matka Kea on helppoa ja vaivatonta. Aloita tekemällä varaus tänään, se on nopeaa ja helppoa.

Varaa kaikilta suurimmilta Kea liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Kea lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Kea lauttaliput.

 • Lautat Kea
 • Lautat Kea
 • Lautat Kea

Vertaa kaikkien johtavien Kea lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Kea lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Kea lauttalippu internetistä AFerry tänään.

Kea Kartta

Katso kartta

Sataman osoite