Käyttöehdot

Käyttäjän (asiakas) AFerryn välinen käyttösopimus. Lue nämä käyttöehdot huolellisesti ennen sivuston käyttöä ja varausten tekemistä.

Sivuston käyttäminen tarkoittaa, että olet varauksetta hyväksynyt käyttöehdot. Ellet hyväksy jotakin käyttöehdoista, et voi käyttää sivustoa millään tavoin, tai tehdä varausta.

Kaikki varauksia koskevat kyselyt tulee lähettää osoitteeseen mail@aferry.com tai ota yhteyttä asiakaspalveluun varausvahvistuksessa annettuun puhelinnumeroon.
Sivuston tarjoaa AFerry Ltd, jonka rekisteröity osoite on 2Morrow Court, Sutton Courtenay, OX14 4FH, Oxfordshire, England.

Huomaa; ottaessasi yhteyttä asiakaspalveluun, kirjoita osoitteeseen: LCT Support Services, 2Morrow Court, Sutton Courtenay, OX14 4FH, Oxfordshire, England tai lähetä sähköpostia osoitteeseen: mail@aferry.com.

Muutokset käyttöehtoihin

AFerry Ltd varaa oikeuden sivuston käyttöön liittyvien käyttöehtojen muuttamiseen tai päivittämiseen ilman erillistä ilmoitusta käyttäjille. Jos jatkat sivuston käyttöä käyttöehtojen muuttumisen jälkeen, se merkitsee, että olet hyväksynyt kyseiset muutokset.

Tekijänoikeus ja tavaramerkit

Tämä sivusto ja sen tarjoama sisältö, teksti ja kuvat mukaan lukien, ovat tekijänoikeuslakien alaisia, ja niiden kopiointi, jäljentäminen, uudelleen julkaisu, lataaminen, lähettäminen, siirtäminen tai jakelu on kiellettyä ilman AFerry Ltd:n kirjallista lupaa. Voit kuitenkin käyttää tämän sivuston sisältöä henkilökohtaisiin ja ei-kaupallisiin tarkoituksiin.

Sivuston sisältämä materiaali on AFerry Ltd:n tai sen sisaryhtiöiden omistamaa, ellei sitä ole yksilöity kolmansien osapuolten omistamaksi. Nimi AFerry ja muut merkit, logot ja muut sivustolla esiintyvät AFerryn grafiikat ovat AFerry Ltd:n tai sen sisaryhtiöiden rekisteröityjä tavaramerkkejä. Muut sivustolla esiintyvät yritysten ja tuotteiden tai palveluiden nimet voivat olla asianmukaisten omistajiensa rekisteröityjä tavaramerkkejä.

Hyväksyt, ettet lähetä tai siirrä mitään tältä sivustolta löytyviä internet-sivuja, tietoja tai sisältöä toiselle tietokoneelle, palvelimelle, internet-sivulle tai muuhun joukkolevitykseen tai kaupallisen yrityksen käyttöön. Hyväksyt, ettet käytä mitään sellaista laitetta, ohjelmistoa tai aliohjelmaa, joka sekoittaa tai yrittää sekoittaa tämän sivuston asianmukaista toimintaa.

Sivuston käyttö

Voit käyttää tätä sivustoa vain laillisten varausten tai ostosten tekemiseen, etkä voi käyttää tätä sivustoa mihinkään muuhun tarkoitukseen, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, kaikki keinottelumielessä, laittomasti tai vilpillisesti tehdyt kysyntää ennakoivat varaukset on kielletty. Hyväksyt sen, ettet suorita mitään sellaisia toimintoja, jotka rasittavat tai kuormittavat infrastruktuuriamme AFerry Ltd:ssä; jotka ovat kohtuuttomia tai suhteettomia AFerry Ltd:n sivustosi käytöstä saamiin etuihin nähden.
Hyväksyt, että tämän internet-sivuston matkailupalveluiden varauspalveluita käytetään ainoastaan sinun tai laillisin oikeuksin edustamasi henkilön laillisten varausten tai ostosten tekemiseen. Ymmärrät, että internet-sivuston matkailupalveluiden varauspalveluiden yli- tai väärinkäyttö saattaa johtaa pääsysi eväämiseen tällaisiin palveluihin.

AFerry Ltd ei ota vastuuta sivustolle pääsystäsi milloin tahansa, käyttökatkoksista tai ostotapahtuman epäonnistumisesta. AFerry Ltd ei takaa, että sivusto on vapaa tietokoneviruksista, ohjelmistovirheistä tai muista ominaisuuksista, jotka saattavat aiheuttaa menetyksiä tai vahinkoja.

Sivuston sisältö:

AFerry Ltd tarjoaa yleistä tietoa sivustosta vain ohjeellisesti. Huomaa, että AFerry Ltd voi milloin tahansa muuttaa mitä tahansa sivuston muotoa tai sen sisältöä, mukaan lukien liikennöijien, ominaisuuksien, tietojen, tietokannan tai sisällön saatavuutta. Etenkin passien, viisumien ja rokotusvaatimusten ollessa kyseessä, AFerry Ltd ei takaa, että tiedot ovat aina ajan tasalla ja on sinun vastuullasi varmistaa, että ymmärrät kaikki asiaankuuluvat passiin, viisumiin ja rokotuksiin liittyvät vaatimukset.

The AFerry Ltd ei takaa, että tällä sivustolla esiintyvät tiedot (mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, hinnat, kuvaukset tai päivämäärät) ovat virheettömiä tai niissä ei ole puutteita, mutta pyrimme kaikin keinoin korjaamaan kaikki virheet tai puutteet heti saatuamme tiedon niistä.

Käyttäjätiedot:

Hyväksyt sitoutumaan seuraaviin velvoitteisiin, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen. Hyväksyt taloudellisen vastuun kaikista nimelläsi tai sinun tilitäsi tehdyistä ostoksista. Takaat, että kaikki itsestäsi tai taloutesi jäsenistä antamasi tiedot ovat totuudenmukaisia ja oikeita.

Linkit kolmansien osapuolten sivustoille

Sivustolla on hyperlinkkejä ulkoisille internet-sivustoille, jotka ovat kolmansien osapuolten omistamia ja tarjoamia. AFerry Ltd ei ota vastuuta näillä kolmansien osapuolten sivustoilla esitettyjen tietojen oikeellisuudesta, täydellisyydestä ja laadusta. Mikään näiden kolmansien osapuolten sivustojen sisällöstä ei kuvasta AFerry Ltd:n tarjoamia tuotteita, palveluita tai tietoja. Kaikki ulkoisia linkkejä koskevat kysymykset tulee lähettää tämän sivun webmasterille, paitsi jos ulkoinen linkki sisältää olennaisia virheitä; silloin ota yhteyttä osoitteeseen mail@aferry.com.

Varaukset:

Tehtyäsi varauksen sivustollamme ja kun olemme vastaanottaneet AFerry Ltd:n hyväksymän täyden maksun, lähetämme sinulle sähköpostivahvistuksen, jossa on tarkat varaustietosi. Sähköpostivahvistus sisältää varausnumerosi, joka sinun täytyy esittää voimassa olevan kuvallisen henkilöllisyystodistuksen kera alukseen noustessa saadaksesi lippusi. Varaukset voidaan tehdä luotto- tai pankkikortilla ja joistakin korteista peritään luottokorttimaksu.

AFerry Ltd perii £25/40?:n vähimmäismaksun varausta kohti ennen lähtöä tehdyistä muutoksista tai peruutuksista lauttaliikennöijän mahdollisesti perimien maksujen lisäksi.

Kaikki maksut perustuvat ajoneuvotyyppin, kokoon, matkustajien lukumäärään, reittiin(/reitteihin), lähtöaikoihin, matka-ajankohtaan ja matkapäiviin ja ne voivat muuttua.

Joihinkin maksuihin vaikuttaa palveluiden rajoitettu saatavuus, mukaan lukien majoitus aluksella, mahdollisuus ajoneuvojen mukaan ottamiseen, ajoneuvojen mitat, matkustajien lukumäärä tai ei mahdollisuutta lemmikkien mukaan ottamiseen. Tarkasta nämä ennen varauksen tekemistä.

Lemmikkien kuljettamisessa eurooppaan tai euroopasta täytyy noudattaa asianmukaisia maakohtaisia vaatimuksia, ja joistakin palveluista peritään maksu. Tarkista nämä ennen varauksen tekemistä ja kysy neuvoa eläinlääkäriltäsi.

AFerry Ltd tarjoaa reaaliaikaisen varaustoiminnon suurimmalle osalle hinnoista ja saat vahvistuksen sähköpostiisi välittömästi varauksen hyväksymisen jälkeen.

Useat hinnat edellyttävät virtuaalivarausta asianomaiselta liikennöijältä, minkä vuoksi sinun täytyy ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme varauksen saattamiseksi loppuun.

AFerry Ltd varaa oikeuden muuttaa hintoja markkinatilanteen muutosten mukaan (eli valuuttaheilahtelut, öljyn hinta ja julkinen lainsäädäntö) tai jos liikennöijän hinta nousee.

AFerry Ltd ei ole vastuussa, jos myöhästyt lähdöltäsi, käytät väärin varausehtoja tai ylität varauksesi salliman matkallaoloajan. Tällöin peritään asianmukaista varausta vastaavat kulut.

Kaikki lähtö-/saapumisajat ovat liikennöijien ilmoittamia ja ne ovat paikallista aikaa. On suositeltavaa tarkistaa lähtöajat The AFerry Ltd:n asiakaspalvelusta tai liikennöijältä ennen lähtöä

AFerry Ltd ei voi ottaa vastuuta mahdollisista huonoista sääolosuhteista tai vuorovesiolosuhteista tai muista seikoista johtuvista matkaasi aiheutuvista keskeytyksistä tai muutoksista. Asiakaspalvelu pyrkii ilmoittamaan kaikista vakavista olosuhteista, jotka saattavat vaikuttaa matkaasi, mutta tarkista matkustusolosuhteet ennen lähtöä.

AFerry Ltd ei voi ottaa vastuuta palveluiden muutoksista, mukaan lukien laivan vaihtuminen tai aluksen mukavuuksien tai palveluiden peruuntuminen.