Karlskrona Lautta

Kartta

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

Karlskrona Reitit

Erikoistarjoukset

Varaa lautta Karlskrona AFerry. Laivat Karlskrona, Ruotsi, ovat saatavilla osoitteesta Puola. Voit ottaa lautan Karlskrona alkaen Gdynia.

Karlskrona Lauttayhtiöt

Karlskrona -lautoja liikennöi Stena Line. Kun etsit lautta Karlskrona, näytämme aina useita kertoja vain siinä tapauksessa, että se on halvempi aikaisemmin tai myöhemmin kuin valitsemasi aika.

Karlskrona lautat, joissa Stena Line tunnetaan mukavuudesta ja korkeasta palvelusta, ja sinusta tuntuu, että lomasi on alkanut heti, kun astut alukselle. Matka Karlskrona on helppoa ja vaivatonta. Aloita tekemällä varaus tänään, se on nopeaa ja helppoa.

Karlskrona lauttasataman yleiskatsaus Varaa kaikilta suurimmilta Karlskrona liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi:n kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Karlskrona lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Karlskrona lauttaliput.

  • Karlskrona Lautta
  • Karlskrona Lautta
  • Karlskrona Lautta


Kuinka tehdä varaus Vertaa kaikkien

johtavien Karlskrona lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Karlskrona lautan varaa reitin mukaan -koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Karlskrona lauttalippu internetistä AFerry.fi:n kautta tänään.

Karlskrona Kartta

Katso kartta

Sataman osoite

Stena Line

Verkövägen 101, 371 65 Lyckeby, Sweden