Laiva Karlskrona Gdynia

Kartta

Hanki tarjous

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

  • 2-risteykset päivittäin
    10 tunti
    Saat hinnan

Vaihtoehtoiset Reittien

Ruotsi ja Puola yhdistyvät Karlskrona - Gdynia reitillä jolla liikennöi tällä hetkellä Stena Line. Vertaamme hintoja ja aikoja Karlskrona - Gdynia, ja näytämme sinulle myös hinnat Nynashamn - Gdansk ja Ystad - Swinoujscie auttaa sinua saamaan Ruotsi Puola parhaaseen aikaan parhaaseen hintaan.

Varaa kaikilta suurimmilta Karlskrona Gdynia liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Karlskrona Gdynia lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Karlskrona Gdynia lauttaliput.

Halvat Karlskrona - Gdynia -hinnat

Seuraavat 7 päivää

Perustuu varauksiin, jotka kulkevat tällä viikolla autolla.

Erikoistarjoukset

Vertaa kaikkien johtavien Karlskrona Gdynia lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Karlskrona Gdynia lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Karlskrona Gdynia lauttalippu internetistä AFerry tänään.