Kapellskar Lautta

Kartta

Hanki tarjous

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

Kapellskar Reitit

Varaa lautta Kapellskar AFerry. Laivat Kapellskar, Ruotsi, ovat saatavilla osoitteesta Åland, Eesti ja Suomi. Voit ottaa lautan Kapellskar alkaen Maarianhamina, Naantali ja Paldiski.

Kapellskar Lauttayhtiöt

Kapellskar -lautoja liikennöi DFDS, Finnlines ja Viking Line. Koska 3 lauttayhtiöt toimivat liikenteessä Kapellskar ja ulos, vertaaminen voi olla erittäin hyödyllinen, jotta voit löytää parhaan hinnan parhaimmillasi. Kun etsit lautta Kapellskar, näytämme aina useita kertoja vain siinä tapauksessa, että se on halvempi aikaisemmin tai myöhemmin kuin valitsemasi aika.

Kapellskar lautat, joissa DFDS, Finnlines ja Viking Line tunnetaan mukavuudesta ja korkeasta palvelusta, ja sinusta tuntuu, että lomasi on alkanut heti, kun astut alukselle. Matka Kapellskar on helppoa ja vaivatonta. Aloita tekemällä varaus tänään, se on nopeaa ja helppoa.

Kapellskar lauttasataman yleiskatsaus Varaa kaikilta suurimmilta Kapellskar liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi:n kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Kapellskar lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Kapellskar lauttaliput.

Erikoistarjoukset

  • Kapellskar Lautta
  • Kapellskar Lautta
  • Kapellskar Lautta


Kuinka tehdä varaus Vertaa kaikkien

johtavien Kapellskar lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Kapellskar lautan varaa reitin mukaan -koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Kapellskar lauttalippu internetistä AFerry.fi:n kautta tänään.

Kapellskar Kartta

Katso kartta

Sataman osoite

DFDS LISCO

Kapellskärs hamn, SE- 76 015 Gräddö, Sweden

Viking Line

Kapellskär E18, Norrtälje, 760 15 GRÄDDÖ, Sweden