Laiva Kapellskar Naantali

Kartta

Hanki tarjous

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

  • 1-risteykset päivittäin
    7 tunti 55 min.
    Saat hinnan

Vaihtoehtoiset Reittien

Ruotsi ja Suomi yhdistyvät Kapellskar - Naantali reitillä jolla liikennöi tällä hetkellä Finnlines. Vertaamme hintoja ja aikoja Kapellskar - Naantali, ja näytämme sinulle myös hinnat Tukholma - Helsinki ja Tukholma - Turku auttaa sinua saamaan Ruotsi Suomi parhaaseen aikaan parhaaseen hintaan.

Varaa kaikilta suurimmilta Kapellskar Naantali liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Kapellskar Naantali lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Kapellskar Naantali lauttaliput.

Erikoistarjoukset

Vertaa kaikkien johtavien Kapellskar Naantali lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Kapellskar Naantali lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Kapellskar Naantali lauttalippu internetistä AFerry tänään.