JR Kyushu Beetle Ferry

JR Kyushu Beetle Ferry
Kartta

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

Varaa JR Kyushu Beetle Ferry lauttamatka nopeasti ja helposti internetistä AFerry. JR Kyushu Beetle Ferry muodostuu lauttareittien verkostosta, johon kuuluu ylityksiä Japani ja Korean tasavalta. Vertaa kaikkien johtavien JR Kyushu Beetle Ferry lauttreittien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata JR Kyushu Beetle Ferry lauttalipun varaa reitin mukaan -koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa JR Kyushu Beetle Ferry lauttalippu internetistä AFerry kautta tänään. Käytä AFerryn nopeasti vertaamaan JR Kyushu Beetle Ferry reittejä ja lähtijöitä Busan ja Fukuoka. Kun mahdollista, vertaamme JR Kyushu Beetle Ferry Camellia Line ja Kobee auttaaksemme sinua valitsemaan.

Tällä sivulla on tärkeää tietoa JR Kyushu Beetle Ferry reittien varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat JR Kyushu Beetle Ferry lauttaliput.

Yleiskatsaus

Lähtöselvitystiedot

Lähtöselvitys suoritetaan vähintään 60 minuuttia ennen lähtöä.

Reitit:
Lyhin risteys:

Suosituin reitti:

Erikoistarjoukset

JR Kyushu Beetle Ferry Reitit

    • Vertaa ja varaa JR Kyushu Beetle Ferry lippuja Fukuoka ja Busan AFerryn kanssa!
    • Vertaa ja varaa JR Kyushu Beetle Ferry lippuja Fukuoka ja Busan AFerryn kanssa!