Laiva Jeju

Kartta

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

Erikoistarjoukset

Varaa lautta Jeju AFerry. Kotimaan palvelut Korean tasavalta ovat saatavilla Jeju -palvelusta Yeosu.

Jeju Lauttayhtiöt

Jeju -lautoja liikennöi Hanil Express. Kun etsit lautta Jeju, näytämme aina useita kertoja vain siinä tapauksessa, että se on halvempi aikaisemmin tai myöhemmin kuin valitsemasi aika.

Jeju lautat, joissa Hanil Express tunnetaan mukavuudesta ja korkeasta palvelusta, ja sinusta tuntuu, että lomasi on alkanut heti, kun astut alukselle. Matka Jeju on helppoa ja vaivatonta. Aloita tekemällä varaus tänään, se on nopeaa ja helppoa.

Varaa kaikilta suurimmilta Jeju liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Jeju lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Jeju lauttaliput.

  • Lautat Jeju
  • Lautat Jeju
  • Lautat Jeju

Vertaa kaikkien johtavien Jeju lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Jeju lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Jeju lauttalippu internetistä AFerry tänään.

Jeju Kartta

Katso kartta

Sataman osoite

Hanil Express

918-31 Geonip-dong, Cheju, Jeju-do, South Korea

SeaWorld Express Ferries

918-31 Geonip-dong, Cheju, Jeju-do, South Korea