Jäsenohjelma

Kartta

Hanki tarjous

Liity jäseneksi maailman suurimpaan lauttamatkojen jakeluverkostoon internetissä ja ansaitse rahaa internet-sivullasi nopeasti ja helposti tarjoamalla asiakkaillesi tehokkaan internet-pohjaisen lauttamatkojen varausjärjestelmän.

Mitä me tarjoamme?

AFerry.fi pystyy tarjoamaan ainutlaatuisen ratkaisun lauttamatkojen internet-varauksiin, joka sisältää reaaliaikaisen yhteyden yli 50 eurooppalaiseen lauttaliikennöijään ja välittömän sähköpostivahvistuksen. Suuremmat matkailusivut voivat hyötyä lauttamatkojen hintahaustamme, joka mahdollistaa useiden hintojen vertailun yhdessä tarjouksessa.

 Voimme tarjota myös Hotelli- ja Disneyland-hotellin varausmahdollisuuden samoin perustein, kuin lauttamatkojen jäsenjärjestelmänkin. Asiakkaat voivat tehdä hakuja yli 30 000 eurooppalaisesta hotelllista, tehdä varauksen internetissä, luoda hotelli- ja lauttamatkapaketin, josta he saavat vahvistuksen välittömästi sähköpostiinsa.

Kuinka pääsen AFerry.fi:n jäseneksi ja ansaitsen rahaa sivustollani?

Jos olet internetissä toimiva matkatoimisto tai erikoistunut matkailusivusto, joka on kiinnostunut provisioiden ansaitsemisesta myymällä eurooppalaisia lauttalippuja tai hotellivarauksia, ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja ja alkaaksesi ansaitsemaan rahaa sivustollasi tänään!

Kuinka se toimii?

Voimme tarjota sinulle pienikokoisen varauskone-ohjelman, joka voidaan sijoittaa haluamaasi paikkaan sivustollesi. Voimme tarjota myös ainutlaatuisen tuotteistamismahdollisuuden täysin ilmaiseksi suurimmille matkailusivustoille tai sivustoille, joiden varausmäärien voidaan odottaa kasvavan suuriksi.

Ferry booking interface - branded example Ferry travel confirmation screen - branded example Ferry booking confirmation and payment screen - branded example

Jäsenohjelma on täysin maksuton ja AFerry.fi kokoaa ainutlaatuisen varauskoneohjelman ja sisällyttää mukaan sopimusehdot (pyydettäessä) sähköpostitse. AFerry.fi toimittaa sisäänkirjoittautumiseen vaadittavan URL:n, sekä URL:n, jossa voit seurata varaustilastoja päivittäin, ja sivustosi kautta tehdyistä varauksista lähetetään selvitys kuukausittain. Kaikki ansaitut provisiot maksetaan suoraan tilillesi kuukausittain.

Mikä on provisiotaso?

AFerry.fi tarjoaa hyvin kilpailukykyiset provisiot, sekä kaikkein edistyksellisimmän varaustekniikan, sekä muokattavissa olevan lauttamatkojen jäsenohjelman internetissä. Tarjoamme jäsenillemme vakiopalveluna varauskoneohjelman puolella maksettavista provisioista. Ota meihin yhteyttä saadaksesi tietoa kilpailukykyisistä provisioistamme ja jäsenjärjestelmästämme ja ryhdy internetin suosituimman lauttamatkasivuston jäseneksi.