Jadrolinija

Jadrolinija
Kartta

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

Varaa Jadrolinija lauttamatka nopeasti ja helposti internetistä AFerry. Jadrolinija muodostuu lauttareittien verkostosta, johon kuuluu ylityksiä Italia, Kroatia ja Montenegro. Vertaa kaikkien johtavien Jadrolinija lauttreittien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Jadrolinija lauttalipun varaa reitin mukaan -koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Jadrolinija lauttalippu internetistä AFerry kautta tänään. Käytä AFerryn nopeasti vertaamaan Jadrolinija reittejä ja lähtijöitä Ancona, Bar, Bari, Dubrovnik, Split, Stari Grad ja Zadar. Kun mahdollista, vertaamme Jadrolinija Blue Line, Montenegro Lines ja SNAV auttaaksemme sinua valitsemaan.

Tällä sivulla on tärkeää tietoa Jadrolinija reittien varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Jadrolinija lauttaliput.

Yleiskatsaus

Lähtöselvitystiedot

Lähtöselvitys on vähintään 2 tuntia ennen lähtöä kaikille matkustajille.

Reitit:
6
Lyhin risteys:
Ancona - Split
9 tunti
Suosituin reitti:

Erikoistarjoukset

Jadrolinija Reitit

  • Vertaa ja varaa Jadrolinija lippuja Ancona, Bari, Dubrovnik ja muita AFerryn kanssa!
  • Vertaa ja varaa Jadrolinija lippuja Ancona, Bari, Dubrovnik ja muita AFerryn kanssa!