Isle of Man Steam Packet

Isle of Man Steam Packet
Kartta

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

Isle of Man Steam Packet Yleiskatsaus
Varaa Isle of Man Steam Packet:in lauttamatka nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi:n kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Isle of Man Steam Packet:in reittien varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Isle of Man Steam Packet:in lauttaliput.

Yleiskatsaus

Lähtöselvitystiedot

Jalkamatkustajien tulee tehdä lähtöselvitys vähintään 45 minuuttia ennen lähtöä ja muiden matkustajien 60 minuuttia ennen lähtöä.

Reitit:
6
Lyhin risteys:
Douglas - Liverpool
2 tunti 45 min.
Suosituin reitti:

Erikoistarjoukset

Isle of Man Steam Packet ReititKuinka tehdä varaus

Vertaa kaikkien johtavien Isle of Man Steam Packet:in lauttreittien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Isle of Man Steam Packet:in lauttalipun varaa reitin mukaan -koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Isle of Man Steam Packet:in lauttalippu internetistä AFerry.fi:n kautta tänään.