Isle of Sark Shipping

Kartta
 • Isle of Sark Shipping
  Isle of Sark Shipping

Hanki tarjous

Vertaa ja varaa Isle of Sark Shipping lippuja Guernsey ja Sark AFerryn kanssa!

Varaa Isle of Sark Shipping lauttamatka nopeasti ja helposti internetistä AFerry. Isle of Sark Shipping muodostuu lauttareittien verkostosta, johon kuuluu ylityksiä Kanaalisaaret. Vertaa kaikkien johtavien Isle of Sark Shipping lauttreittien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Isle of Sark Shipping lauttalipun varaa reitin mukaan -koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Isle of Sark Shipping lauttalippu internetistä AFerry kautta tänään. Käytä AFerryn nopeasti vertaamaan Isle of Sark Shipping reittejä ja lähtijöitä Guernsey ja Sark.

Tällä sivulla on tärkeää tietoa Isle of Sark Shipping reittien varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Isle of Sark Shipping lauttaliput.

Isle of Sark Shipping Reitit

Lähtöselvitystiedot

Kaikki varausvahvistukset on vaihdettava voimassaolevaan lippuun soittamalla Guernseyn tai Sarkin toimistoon vähintään 25 minuuttia ennen vesille lähtöä. Matkustajien tulee saapua lähtöpisteeseen vähintään 15 minuuttia ennen aikataulun mukaista vesille lähtöä; alukseen ei voi nousta, ellei matkustajalla ole yhtiön myöntämää, voimassaolevaa lippua.

Isle of Sark Shipping Satamat

Kanaalisaaret

 • Guernsey

  Port Address: White Rock, St. Peter Port, Guernsey,
  GY1 2LN
  United Kingdom

  Guernsey Satama

 • Sark

  Port Address: Harbour Office, Sark
  GY9 0SB
  United Kingdom

  Sark Satama

Video

Isle of Sark Shipping YouTube Video