Isle of Sark Shipping

Isle of Sark Shipping
Kartta

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

Varaa Isle of Sark Shipping lauttamatka nopeasti ja helposti internetistä AFerry. Isle of Sark Shipping muodostuu lauttareittien verkostosta, johon kuuluu ylityksiä Kanaalisaaret. Vertaa kaikkien johtavien Isle of Sark Shipping lauttreittien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Isle of Sark Shipping lauttalipun varaa reitin mukaan -koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Isle of Sark Shipping lauttalippu internetistä AFerry kautta tänään. Käytä AFerryn nopeasti vertaamaan Isle of Sark Shipping reittejä ja lähtijöitä Guernsey ja Sark.

Tällä sivulla on tärkeää tietoa Isle of Sark Shipping reittien varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Isle of Sark Shipping lauttaliput.

Yleiskatsaus

Lähtöselvitystiedot

Kaikki varausvahvistukset on vaihdettava voimassaolevaan lippuun soittamalla Guernseyn tai Sarkin toimistoon vähintään 25 minuuttia ennen vesille lähtöä. Matkustajien tulee saapua lähtöpisteeseen vähintään 15 minuuttia ennen aikataulun mukaista vesille lähtöä; alukseen ei voi nousta, ellei matkustajalla ole yhtiön myöntämää, voimassaolevaa lippua.

Reitit:
Lyhin risteys:

Suosituin reitti:

Erikoistarjoukset

Isle of Sark Shipping Reitit

    • Vertaa ja varaa Isle of Sark Shipping lippuja Guernsey ja Sark AFerryn kanssa!
    • Vertaa ja varaa Isle of Sark Shipping lippuja Guernsey ja Sark AFerryn kanssa!