Iscomar Ferries

Iscomar Ferries
Kartta

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

Iscomar Ferries Yleiskatsaus
Varaa Iscomar Ferries:in lauttamatka nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi:n kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Iscomar Ferries:in reittien varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Iscomar Ferries:in lauttaliput.

Yleiskatsaus

Lähtöselvitystiedot

Kaikkien matkustajien lähtöselvitys tehdään viimeistään 90 minuuttia ennen lähtöä ja kaikkien matkustajien täytyy noutaa lippunsa ja maihinnousukorttinsa toimistosta ennen lähtöä tai heidän matkansa voidaan evätä.\nVaraa tarpeeksi aikaa toimistojen etsimi

Reitit:
Lyhin risteys:

Suosituin reitti:

Erikoistarjoukset

Iscomar Ferries Reitit    Kuinka tehdä varaus

    Vertaa kaikkien johtavien Iscomar Ferries:in lauttreittien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Iscomar Ferries:in lauttalipun varaa reitin mukaan -koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Iscomar Ferries:in lauttalippu internetistä AFerry.fi:n kautta tänään.