Interislander

Interislander
Kartta

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

Varaa Interislander lauttamatka nopeasti ja helposti internetistä AFerry. Interislander muodostuu lauttareittien verkostosta, johon kuuluu ylityksiä Uusi Seelanti. Vertaa kaikkien johtavien Interislander lauttreittien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Interislander lauttalipun varaa reitin mukaan -koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Interislander lauttalippu internetistä AFerry kautta tänään. Käytä AFerryn nopeasti vertaamaan Interislander reittejä ja lähtijöitä Picton ja Wellington. Kun mahdollista, vertaamme Interislander Bluebridge auttaaksemme sinua valitsemaan.

Tällä sivulla on tärkeää tietoa Interislander reittien varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Interislander lauttaliput.

Yleiskatsaus

Lähtöselvitystiedot

Jalkamatkustajien tulee tehdä lähtöselvitys vähintään 45 minuuttia ennen lähtöä ja muiden matkustajien 60 minuuttia ennen lähtöä.

Reitit:
Lyhin risteys:

Suosituin reitti:

Erikoistarjoukset

Interislander Reitit

    • Vertaa ja varaa Interislander lippuja Picton ja Wellington AFerryn kanssa!
    • Vertaa ja varaa Interislander lippuja Picton ja Wellington AFerryn kanssa!