Interislander

Kartta

Hanki tarjous

Varaa Interislander lauttamatka nopeasti ja helposti internetistä AFerry. Interislander muodostuu lauttareittien verkostosta, johon kuuluu ylityksiä Uusi Seelanti. Vertaa kaikkien johtavien Interislander lauttreittien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Interislander lauttalipun varaa reitin mukaan -koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Interislander lauttalippu internetistä AFerry kautta tänään. Käytä AFerryn nopeasti vertaamaan Interislander reittejä ja lähtijöitä Picton ja Wellington. Kun mahdollista, vertaamme Interislander Bluebridge auttaaksemme sinua valitsemaan.

Tällä sivulla on tärkeää tietoa Interislander reittien varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Interislander lauttaliput.

Interislander Reitit

 • Interislander
 • Interislander
 • Interislander

Lähtöselvitystiedot

Jalkamatkustajien tulee tehdä lähtöselvitys vähintään 45 minuuttia ennen lähtöä ja muiden matkustajien 60 minuuttia ennen lähtöä.

Interislander Satamat

Uusi Seelanti

 • Wellington

  Port Address: Wellington Terminal, 1 Aotea Quay
  Wellington 6011
  New Zealand

  Wellington Satama

 • Picton

  Port Address: Auckland Street
  Central Picton
  New Zealand

  Picton Satama

Video

Interislander YouTube Video