Ijmuiden Lautta

Kartta

Hanki tarjous

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

Ijmuiden Reitit

Varaa lautta Ijmuiden AFerry. Laivat Ijmuiden, Hollanti, ovat saatavilla osoitteesta Englanti. Voit ottaa lautan Ijmuiden alkaen Newcastle.

Ijmuiden Lauttayhtiöt

Ijmuiden -lautoja liikennöi DFDS. Kun etsit lautta Ijmuiden, näytämme aina useita kertoja vain siinä tapauksessa, että se on halvempi aikaisemmin tai myöhemmin kuin valitsemasi aika.

Ijmuiden lautat, joissa DFDS tunnetaan mukavuudesta ja korkeasta palvelusta, ja sinusta tuntuu, että lomasi on alkanut heti, kun astut alukselle. Matka Ijmuiden on helppoa ja vaivatonta. Aloita tekemällä varaus tänään, se on nopeaa ja helppoa.

Ijmuiden lauttasataman yleiskatsaus Varaa kaikilta suurimmilta Ijmuiden liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi:n kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Ijmuiden lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Ijmuiden lauttaliput.

uusin hinnoin

Reitti Hinta Hintatiedot
Newcastle - Amsterdam IJmuiden
(DFDS Seaways)
574 €
  • Varattu: sunnuntaina 23. elokuuta 2020
  • Matkustus: torstaina 10. kesäkuuta 2021 - maanantaina 28. kesäkuuta 2021
  • Auto + 2

Erikoistarjoukset

  • Ijmuiden Lautta
  • Ijmuiden Lautta
  • Ijmuiden Lautta


Kuinka tehdä varaus Vertaa kaikkien

johtavien Ijmuiden lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Ijmuiden lautan varaa reitin mukaan -koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Ijmuiden lauttalippu internetistä AFerry.fi:n kautta tänään.

Ijmuiden Kartta

Katso kartta

Sataman osoite

DFDS

Felison terminal, Sluisplein 33, 1975 AG, The Netherlands