Laiva Igoumenitsa Brindisi

Kartta

Hanki tarjous

  • 1-risteykset päivittäin
    7 tunti
    Saat hinnan
  • 5 risteystä viikoittain
    10 tunti 30 min.
    Saat hinnan

Vaihtoehtoiset Reittien

Kreikka ja Italia yhdistyvät Igoumenitsa - Brindisi reitillä jolla liikennöi tällä hetkellä European Seaways ja Grimaldi Lines. Vertaamme hintoja ja aikoja Igoumenitsa - Brindisi, ja näytämme sinulle myös hinnat Igoumenitsa - Bari, Patras - Bari ja Patras - Brindisi auttaa sinua saamaan Kreikka Italia parhaaseen aikaan parhaaseen hintaan.

Varaa kaikilta suurimmilta Igoumenitsa Brindisi liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Igoumenitsa Brindisi lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Igoumenitsa Brindisi lauttaliput.

Erikoistarjoukset

Vertaa kaikkien johtavien Igoumenitsa Brindisi lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Igoumenitsa Brindisi lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Igoumenitsa Brindisi lauttalippu internetistä AFerry tänään.