Laiva Igoumenitsa Bari

Kartta

Hanki tarjous

  • 7 risteystä viikoittain
    9 tunti
    Saat hinnan
  • 6 risteystä viikoittain
    11 tunti 30 min.
    Saat hinnan

Vaihtoehtoiset Reittien

Kreikka ja Italia yhdistyvät Igoumenitsa - Bari reitillä jolla liikennöi tällä hetkellä ANEK Superfast ja Ventouris Ferries. Vertaamme hintoja ja aikoja Igoumenitsa - Bari, ja näytämme sinulle myös hinnat Igoumenitsa - Brindisi, Patras - Bari ja Patras - Brindisi auttaa sinua saamaan Kreikka Italia parhaaseen aikaan parhaaseen hintaan.

Varaa kaikilta suurimmilta Igoumenitsa Bari liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Igoumenitsa Bari lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Igoumenitsa Bari lauttaliput.

Erikoistarjoukset

Vertaa kaikkien johtavien Igoumenitsa Bari lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Igoumenitsa Bari lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Igoumenitsa Bari lauttalippu internetistä AFerry tänään.