Laiva Igoumenitsa Ancona

Kartta

Hanki tarjous

  • 6 risteystä viikoittain
    15 tunti 45 min.
    Saat hinnan
  • 6 risteystä viikoittain
    16 tunti
    Saat hinnan

Kreikka ja Italia yhdistyvät Igoumenitsa - Ancona reitillä jolla liikennöi tällä hetkellä ANEK Superfast ja Minoan Lines. Vertaamme hintoja ja aikoja Igoumenitsa - Ancona, ja näytämme sinulle myös hinnat Patras - Ancona auttaa sinua saamaan Kreikka Italia parhaaseen aikaan parhaaseen hintaan.

Varaa kaikilta suurimmilta Igoumenitsa Ancona liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Igoumenitsa Ancona lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Igoumenitsa Ancona lauttaliput.

Erikoistarjoukset

Vertaa kaikkien johtavien Igoumenitsa Ancona lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Igoumenitsa Ancona lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Igoumenitsa Ancona lauttalippu internetistä AFerry tänään.

Vaihtoehtoiset Reittien