Ibiza Lautta

Kartta

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

Ibiza Reitit

Erikoistarjoukset

Varaa lautta Ibiza AFerry. Ibiza voit käyttää lauttoja ympäri Baleaarit ja myös Espanja. Kotimaan palvelut Baleaarit ovat saatavilla Ibiza -palvelusta Formentera ja Palma kun taas lautat Baleaarit purjehtivat Barcelona, Denia ja Valencia.

Ibiza Lauttayhtiöt

Ibiza -lautoja liikennöi 5 lauttayhtiöt:

  • Aquabus Ferry Boats
  • Balearia
  • Mediterranea Pitiusas
  • Trasmapi
  • Trasmediterranea

Koska 5 lauttayhtiöt toimivat liikenteessä Ibiza ja ulos, vertaaminen voi olla erittäin hyödyllinen, jotta voit löytää parhaan hinnan parhaimmillasi. Kun etsit lautta Ibiza, näytämme aina useita kertoja vain siinä tapauksessa, että se on halvempi aikaisemmin tai myöhemmin kuin valitsemasi aika.

Ferries Aquabus Ferry Boats ja muut yritykset, jotka toimivat Ibiza -alueella tunnetaan mukavuudesta ja korkeasta palvelusta, ja sinusta tuntuu, että lomasi on alkanut heti, kun astut alukselle. Matka Ibiza on helppoa ja vaivatonta. Aloita tekemällä varaus tänään, se on nopeaa ja helppoa.

Ibiza lauttasataman yleiskatsaus Varaa kaikilta suurimmilta Ibiza liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi:n kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Ibiza lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Ibiza lauttaliput.

  • Ibiza Lautta
  • Ibiza Lautta
  • Ibiza Lautta


Kuinka tehdä varaus Vertaa kaikkien

johtavien Ibiza lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Ibiza lautan varaa reitin mukaan -koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Ibiza lauttalippu internetistä AFerry.fi:n kautta tänään.

Ibiza Kartta

Katso kartta

Sataman osoite

Aquabus Ferry Boats

Aquabus Ferry Boats, Avinguda de Santa Eulària des Riu, 100A, Ibiza, 07800, Balearics,Spain

Balearia

Estación Marítima, Andenes del Puerto s/n, C.P. 07800, Balearics

Trasmapi

Estación Marítima Ibiza-Formentera s/n Taquilla 3 y 4, 07800 Ibiza, Spain, Balearics

Mediterranea Pitiusas

Avda. Santa Eulalia del Río s/n Estación Marítima de Ibiza, 07800 Ibiza, Balearics

Trasmediterranea

Estación Marítima, Andenes del Puerto s/n, C.P. 07800, Balearics