Laiva Ibiza Valencia

Kartta

Hanki tarjous

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

 • 6 risteystä viikoittain
  5 tunti
  Saat hinnan
 • 6 risteystä viikoittain
  4 tunti 45 min.
  Saat hinnan

Baleaarit ja Espanja yhdistyvät Ibiza - Valencia reitillä jolla liikennöi tällä hetkellä Balearia ja Trasmediterranea. Vertaamme hintoja ja aikoja Ibiza - Valencia, ja näytämme sinulle myös hinnat 4 muuta reittiä auttaa sinua saamaan Baleaarit Espanja parhaaseen aikaan parhaaseen hintaan:

 • Ibiza - Barcelona
 • Ibiza - Denia
 • San Antonio - Denia
 • San Antonio - Gandia

Varaa kaikilta suurimmilta Ibiza Valencia liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Ibiza Valencia lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Ibiza Valencia lauttaliput.

Halvat Ibiza - Valencia -hinnat

Seuraavat 7 päivää

Perustuu varauksiin, jotka kulkevat tällä viikolla autolla.

Erikoistarjoukset

Vertaa kaikkien johtavien Ibiza Valencia lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Ibiza Valencia lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Ibiza Valencia lauttalippu internetistä AFerry tänään.