Laiva Ibiza Palma

Kartta

Hanki tarjous

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

  • 1 risteystä viikoittain
    4 tunti
    Saat hinnan
  • 2-risteykset päivittäin
    2 tunti
    Saat hinnan

Ibiza - Palma on sisäinen matka Baleaarit tällä hetkellä reitillä Balearia ja Trasmediterranea. Vertaamme hintoja ja aikoja Ibiza - Palma, ja näytämme sinulle myös hinnat San Antonio - Palma jotta voit päästä käsiksi Baleaarit parhaaseen aikaan parhaaseen hintaan.

Varaa kaikilta suurimmilta Ibiza Palma liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Ibiza Palma lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Ibiza Palma lauttaliput.

Erikoistarjoukset

Vertaa kaikkien johtavien Ibiza Palma lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Ibiza Palma lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Ibiza Palma lauttalippu internetistä AFerry tänään.