Laiva Ibiza Barcelona

Kartta

Hanki tarjous

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

 • 4 risteystä viikoittain
  8 tunti 30 min.
  Saat hinnan
 • 4 risteystä viikoittain
  7 tunti 59 min.
  Saat hinnan

Vaihtoehtoiset Reittien

Baleaarit ja Espanja yhdistyvät Ibiza - Barcelona reitillä jolla liikennöi tällä hetkellä Balearia ja Trasmediterranea. Vertaamme hintoja ja aikoja Ibiza - Barcelona, ja näytämme sinulle myös hinnat 4 muuta reittiä auttaa sinua saamaan Baleaarit Espanja parhaaseen aikaan parhaaseen hintaan:

 • Ibiza - Denia
 • Ibiza - Valencia
 • San Antonio - Denia
 • San Antonio - Gandia

Varaa kaikilta suurimmilta Ibiza Barcelona liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Ibiza Barcelona lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Ibiza Barcelona lauttaliput.

Halvat Ibiza - Barcelona -hinnat

Seuraavat 7 päivää

Perustuu varauksiin, jotka kulkevat tällä viikolla autolla.

Erikoistarjoukset

Vertaa kaikkien johtavien Ibiza Barcelona lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Ibiza Barcelona lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Ibiza Barcelona lauttalippu internetistä AFerry tänään.