Laiva Hydra

Kartta

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

Hydra Reitit

Erikoistarjoukset

Varaa lautta Hydra AFerry. Hydra voit käyttää lauttoja ympäri Kreikka ja myös Argo-Saroniset saaret. Kotimaan palvelut Kreikka ovat saatavilla Hydra -palvelusta Piraeus kun taas lautat Kreikka purjehtivat Spetses.

Hydra Lauttayhtiöt

Hydra -lautoja liikennöi Hellenic Seaways. Kun etsit lautta Hydra, näytämme aina useita kertoja vain siinä tapauksessa, että se on halvempi aikaisemmin tai myöhemmin kuin valitsemasi aika.

Hydra lautat, joissa Hellenic Seaways tunnetaan mukavuudesta ja korkeasta palvelusta, ja sinusta tuntuu, että lomasi on alkanut heti, kun astut alukselle. Matka Hydra on helppoa ja vaivatonta. Aloita tekemällä varaus tänään, se on nopeaa ja helppoa.

Varaa kaikilta suurimmilta Hydra liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Hydra lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Hydra lauttaliput.

  • Lautat Hydra
  • Lautat Hydra
  • Lautat Hydra

Vertaa kaikkien johtavien Hydra lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Hydra lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Hydra lauttalippu internetistä AFerry tänään.

Hydra Kartta

Katso kartta

Sataman osoite

Hellenic Seaways

Hydra Ferry Port, Hydra Town (Ydra), Hydra Island, Saronic Islands, Greece