Hvar Lautta

Kartta

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

Erikoistarjoukset

Varaa lautta Hvar AFerry. AFerryllä on aina edullisia hintoja Hvar, joten voit tavoittaa Kroatia tietäen, että sinulla on paljon. Hvar -lautoja liikennöi Gomo Viaggi. Kun etsit lautta Hvar, näytämme aina useita kertoja vain siinä tapauksessa, että se on halvempi aikaisemmin tai myöhemmin kuin valitsemasi aika.

Hvar lautat, joissa Gomo Viaggi tunnetaan mukavuudesta ja korkeasta palvelusta, ja sinusta tuntuu, että lomasi on alkanut heti, kun astut alukselle. Matka Hvar on helppoa ja vaivatonta. Aloita tekemällä varaus tänään, se on nopeaa ja helppoa.

Hvar lauttasataman yleiskatsaus Varaa kaikilta suurimmilta Hvar liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi:n kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Hvar lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Hvar lauttaliput.

  • Hvar Lautta
  • Hvar Lautta
  • Hvar Lautta


Kuinka tehdä varaus Vertaa kaikkien

johtavien Hvar lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Hvar lautan varaa reitin mukaan -koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Hvar lauttalippu internetistä AFerry.fi:n kautta tänään.

Hvar Kartta

Katso kartta

Sataman osoite

Blue Line

Trajektna luka Stari Grad, HR - Starigrad, Hvar, Croatia

SNAV

Trajektna luka Stari Grad, HR - Starigrad, Hvar, Croatia