Hull Lautta

Kartta

Hanki tarjous

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

Hull Reitit

Varaa lautta Hull AFerry. Laivat Hull, Englanti, ovat saatavilla osoitteesta Belgia ja Hollanti. Voit ottaa lautan Hull alkaen Rotterdam Europoort ja Zeebrugge.

Hull Lauttayhtiöt

Hull -lautoja liikennöi P&O Ferries. Kun etsit lautta Hull, näytämme aina useita kertoja vain siinä tapauksessa, että se on halvempi aikaisemmin tai myöhemmin kuin valitsemasi aika.

Hull lautat, joissa P&O Ferries tunnetaan mukavuudesta ja korkeasta palvelusta, ja sinusta tuntuu, että lomasi on alkanut heti, kun astut alukselle. Matka Hull on helppoa ja vaivatonta. Aloita tekemällä varaus tänään, se on nopeaa ja helppoa.

Hull lauttasataman yleiskatsaus Varaa kaikilta suurimmilta Hull liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi:n kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Hull lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Hull lauttaliput.

uusin hinnoin

Reitti Hinta Hintatiedot
Rotterdam Europoort - Hull
(P&O Ferries)
221 €
  • Varattu: sunnuntaina 23. elokuuta 2020
  • Matkustus: perjantaina 2. lokakuuta 2020 (Vain meno)
  • Auto + 2
Zeebrugge - Hull
(P&O Ferries)
162 €
  • Varattu: torstaina 13. elokuuta 2020
  • Matkustus: sunnuntaina 20. syyskuuta 2020 (Vain meno)
  • 1 Aikuiset (Reittimatkustaja)

Erikoistarjoukset

  • Hull Lautta
  • Hull Lautta
  • Hull Lautta


Kuinka tehdä varaus Vertaa kaikkien

johtavien Hull lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Hull lautan varaa reitin mukaan -koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Hull lauttalippu internetistä AFerry.fi:n kautta tänään.

Hull Kartta

Katso kartta

Sataman osoite

P&O Ferries

King George Dock, Hedon Road, Kingston-upon-Hull, HU9 5PR, United Kingdom

P&O Ferries

King George Dock, Hedon Road, Kingston-upon-Hull, HU9 5PR, United Kingdom